Beste sympathisanten van de Sint-Paulusschool Ottergemsesteenweg,

 

20e Eetcafé

Op zaterdag 16 februari 2019 zijn jullie van harte welkom op de 20e editie van het eetcafé.

 

We zien er naar uit om jullie voltallig te begroeten op deze speciale feesteditie !

 

De opbrengst van dit eetcafé gaat integraal naar de aankoop van tablets voor de school!

 

Let op, we zijn genoodzaakt om de inschrijvingen vanaf dit jaar te beperken tot 500 feestvierders. Wees er dus op tijd bij!

 

De online inschrijvingen werden ondertussen afgesloten.

 

-->

We nodigen je uit om deel te nemen aan de tombola. Dankzij onze sponsors hebben we weer een mooie prijzentafel kunnen voorzien!

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT: heb je zin om een handje toe te steken bij de voorbereiding (op donder- en/of vrijdag, de avond zelf bij de vele taken (shift 1 of 2) of bij de opkuis op zondagvoormiddag? Alle hulp is meer dan welkom.
Neem gerust vrijblijvend contact op met Karel (0473 95 06 95) voor meer info.

 

We willen bij deze ook een warme oproep lanceren naar tombolaprijzen. Indien je winkels of bedrijven kent die ons willen sponsoren, laat het voor 15 februari weten aan Karel. Ze krijgen zeker een vermelding op onze speciaal daarvoor voorziene webstek en op de avond zelf zal niemand hun naam of logo kunnen ontlopen (op elke placemat en op grote posters)! Heb je zelf nog andere interessante spullen in de kelder/op zolder: bezorg ze ons en werk hierdoor mee aan het welzijn van onze schoolkinderen. We kunnen nooit genoeg prijzen hebben!

Bedankt en tot dan!

Het oudercomité